На 19 май 2018 г. се състоя сватба, за която

...
На 19 май 2018 г. се състоя сватба, за която
Коментари Харесай

2 години щастливо женени: Хари и Меган празнуват независими и с нов живот

На 19 май 2018 година се състоя женитба, за която целия свят говореше месеци преди нея и месеци по-късно. Принц Хари и Меган Маркъл си споделиха „ да “ на приказна гала в църквата „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор, като освен станаха херцог и херцогиня на Съсекс, само че и сътвориха история.

Въпреки че вероятността някогашната американска актриса или децата на двойката в миналото да седнат на английския трон беше доста дребна, Меган е първата американка, и то от смесена раса, която става част от английското кралско семейство. А като прибавим и обстоятелството, че членовете му с години са избягвали бракове с разведени, каквато е по-голямата от брачна половинка си Маркъл, бракът ѝ с Хари си е гражданска война.
Сватбата на Меган и Хари в фотоси 46 фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси
Двамата се срещат през 2016 година и любовта им пламва незабавно, през ноември 2017 година се сгодяват, а от 19 май 2018 година към този момент са съпрузи. На сватбата бяха поканени 600 души , 2640 души имаха опцията да следят идването на булката и младоженеца в Уиндзор. Изчислява се, че 100 000 души са се събрали по улиците, с цел да видят кралската двойка.

Година по-късно, на 6 май 2019 година, се роди първородният им наследник Арчи , който ги направи извънредно щастливи.

Хари и Меган означиха първия рожден ден на Арчи със сладко видео >>>

 меган хари арчи Getty/Gulliver

Още с първите си обществени появи дружно двамата завоюваха сърцата на британците и целият свят се влюби в тях. Те обаче потвърдиха, че не са типичните кралски особи и заобикалят традициите или внимателно ги нарушават.

Първата обществена среща на Мегън Маркъл и принц Хари >>>

През последната година светът за тях се прекатурна изцяло, а животът им закупи напълно друг смисъл. На 8 януари принц Хари публично се дистанцира от кралското семейство, обявявайки в взаимно подписано изказване със брачната половинка си, че желае да получи финансова самостоятелност. Няколко месеца по-късно фамилията към този момент живее в Калифорния, където чертае бъдещите си проекти, в основата на които е синът им Арчи Маунтбатън-Уиндзор, който към този момент е на годинка.

View this post on Instagram
A post shared by English Royalty in the world
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР