На 19-и юли (петък) на Централна гара София HR екипът

...
На 19-и юли (петък) на Централна гара София HR екипът
Коментари Харесай

БДЖ ще представи на Централна гара София възможностите за дуално обучение

На 19-и юли (петък) на Централна гара София HR екипът на „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще показа стратегиите за дуално образование, които сдружението предлага взаимно с партньорските си образователни заведения.

На специфичен щанд, ситуиран на осведомителното гише в средата на чакалнята на гарата, чиновници на БДЖ ще коментират на всеки заинтригуван детайлности за опциите на дуалното образование. Желаещите да научат повече за предлаганите стратегии могат да посетят Централна гара София от 09:30 ч. до 17:00 ч. по време на разяснителната акция, оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

Като шеф, за компанията това е опция да притегли младежи и да насърчи придобиването на квалификации по застрашени специалности, които обаче са с основно значение за активността на единствения железопътен оператор за транспорт на пасажери на територията на страната.

Чрез плана „ Заедно напред ” на „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД се реализира взаимно съдействие с професионалните гимназии по превоз в София, Горна Оряховица и Мездра за дуална форма на образование. Целта е да бъде построен добре работещ механизъм, който да дава на учащите се фрагменти още от гимназиално равнище опция за професионална реализация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР