На 19-и май принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха втората

...
На 19-и май принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха втората
Коментари Харесай

Принц Хари продължава с жестоките удари по кралското семейство

На 19-и май принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха втората си годишнина от сватбата. Херцозите на Съсекс се врекоха във безконечна честност през 2018-а година. Сватбата им беше зрелищна панорама, за която се приказва месеци наред, а милиони гледаха онлайн по какъв начин протича бракосъчетанието им. Пресата съвсем под микроскоп прегледа роклите на шаферите, менютата, листата с посетители и техните тоалети. Съпрузите пък бяха в центъра на вниманието и прожекторите месеци наред. Още тогава се заприказва, че Меган и Хари са бунтарите на кралското семейство, като направиха неща, които никой не си позволяваше да прави във семейството.

Още оттогава медиите наблюдават от близко даже и най-малките елементи и детайлности към живота на младата двойка. Често пъти нескрито биват изкарвани скандални неща, а Хари и Меган не се свенят да влизат в правосъдни разногласия с доста от изданията на Острова.

Преди известно време двамата взеха решение да се отдалечат от кралското семейство и съгласно съглашението, което подписаха с кралицата, техните отговорности към короната завършиха в края на месец март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР