На 19-и декември на Голяма сцена в Младежки театър „Николай

...
На 19-и декември на Голяма сцена в Младежки театър „Николай
Коментари Харесай

Бай Ганьо се завръща в Младежкия театър - slava.bg

На 19-и декември на Голяма сцена в Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ ще се състои премиерата на спектакъла „ Bai Ganyo “ под режисурата на Петър Кауков. Пиесата стъпва върху забележителния текст на Георги Данаилов – по претекстове от Алеко Константинов.

Сценограф и костюмограф на плана „ Bai Ganyo “ е Елица Георгиева, която е работила върху голям брой сполучливи представления в Младежки спектакъл „ Николай Бинев, измежду които „ Еквус “, „ Като трохи на прозорецa “, „ Специални мотиви “ и други

Отговорни за музикалната среда са, както режисьорът Петър Кауков, по този начин и Стойо Попов. В спектакъла ще вземат участие артисти от трупата на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “, само че и гост-актьори, които дружно основават един прелестен екип, който подсигурява, че ще имате опцията да преживеете по нов метод историята на безконечния български воин, който си е все по този начин тук – към нас, а и доста постоянно – като че ли в самите нас.

В ролята на Ганьо Балкански ще се превъплъти Николай Урумов, за който този персонаж не е чужд, защото „ двамата “ към този момент са се срещали, както на театралната сцена, по този начин и на екрана. В ролята на Алеко Константинов ще забележим младия артист Георги Гоцин, който е и най-новото попълнение в трупата на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “. Сценографията и костюмите са на Елица Георгиева, Музикална и звукова среда: Петър Кауков и Стойо Попов

Фотограф Гергана Дамянова. В представлението вземат участие актьорите Николай Урумов, Александър Хаджиангелов, Стефан Германов, Вихър Стойчев, Веселин Калановски, Ния Кръстева, Ярослава Павлова, Светослав Добрев, Красимир Недев и Георги Гоцин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР