На 19 и 20 юни евродепутатът от групата на ГЕРБ/ЕНП

...
На 19 и 20 юни евродепутатът от групата на ГЕРБ/ЕНП
Коментари Харесай

Група от пет български области посети Европейския парламент в Брюксел

На 19 и 20 юни евродепутатът от групата на ГЕРБ/ЕНП доктор Андрей Ковачев бе хазаин на посетителска група от България в Европейския парламент.
Сред участниците бяха представители на локалната власт от областите София, Пловдив, Плевен, Кюстендил и Търговище. Участие взеха също по този начин представители на Фондация „ Остров Белене” и младежи от страната. Заедно с тях, Брюксел посетиха и общо шестима младежи от страната, които бяха определени, посредством конкурс на тематика "Първите 10 неща, с които свързвате участието на България в Европейски Съюз ", проведен от доктор Андрей Ковачев по случай Деня на Европа.

По време на визитата гостите се срещнаха с активността и организацията на работа на Европейския парламент, както и с акцентите в работата на доктор Андрей Ковачев в комисиите по външните работи и опазване на здравето. Той срещна участниците с настоящата политическа конюнктура в Европа, както и с позициите на Европейски Съюз по тематики, измежду които миграцията, Брекзит, премахването на таксите за роуминг и присъединението на България към еврозоната.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ

Гостите разискаха с българския евродепутат въпроси, свързани със отбраната на обичайните исторически общности, нуждата от смяна на образователните проекти по история на 20-ти век, както и вероятностите за основаване на общ защитителен потенциал.

Част от представителите на локалната власт потърсиха подпомагане от доктор Ковачев за разрешаване на компликации, с които се сблъскват при реализирането на планове с европейско финансиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР