На 19-годишна възраст, Хали Бери е диагностицирана с диабет тип

...
На 19-годишна възраст, Хали Бери е диагностицирана с диабет тип
Коментари Харесай

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

На 19-годишна възраст, Хали Бери е диагностицирана с диабет вид 2. Оттогава тя стартира да се грижи за здравето си. На ранна възраст тя се научава да се храни вярно и да се грижи за тялото си. Това й оказва помощ да наподобява по този метод сега, без да поставя изключително доста старания. Талантлива актриса, прелестна майка и популярен другар, Хали е ентусиазъм за доста хора. Тя постоянно споделя моменти от живота си в Инстаграм, а 3,3 милиона почитатели са щастливи да бъдат част от него.

Ето какви са тайните на Хали Бери, с цел да наподобява на 32, когато в действителност е на 52:

1. Тя спортува доста

 Тайните на Хали Бери за съвършения й външен тип Instagram

За да остане във форма и да се оправи с заболяването си, тя тренира доста. Хали не е почитател на тежките тежести и избира да работи с това, което има и прави доста кардио.

Основният фокус е подложен върху корема й. Нейният персонален треньор, Питър Лий Томас, споделя, че Хали е в положение да издържи на всевъзможни подготвителни сесии, без значение какъв брой са сложни.

2. Тя съблюдава строга и чиста диета

 Тайните на Хали Бери за съвършения й външен тип Instagram

Хали Бери знае нещо, за което постоянно забравяме - че здравият разум и здравото тяло стартират с чиста и здравословна диета. Нейните най-важни секрети в действителност не са секрети: просто намалете захарта, храната с високо наличие на мазнини и модифицираните въглехидрати.

Тя употребява доста пресни зеленчуци, пиле (без алено месо), риба и пълнозърнести макаронени произведения. За да понижи захарта, тя понижава и количеството на пресните плодове и го замества с ксилитол (Брезова захар), когато е належащо. " Най-важното изискване, с цел да бъдете здрави и в добра форма е да се храните здравословно ", споделя тя.

3. Тя се грижи за кожата си

 Тайните на Хали Бери за съвършения й външен тип Instagram

Хали Бери се грижи за кожата си толкоз, колкото и за тялото си. Грижата за кожата й стартира от 14-годишна възраст и още веднъж има непоколебим режим. Има 3 стъпки в грижата за кожата: разчистване, тонизиране и овлажняване- 2 пъти дневно, всеки ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР