На 19 февруари в 17:55ч имаме Пълнолуние в първия градус

...
На 19 февруари в 17:55ч имаме Пълнолуние в първия градус
Коментари Харесай

Пълнолуние в Дева на 19 февруари

На 19 февруари в 17:55ч имаме Пълнолуние в първия градус на знак Дева. Управител на Дева е Меркурий.

Пълнолунието постоянно е изключително време, тъй като символизира кулминационната точка на лунния цикъл. Време, когато основни моменти от нашия живот стартират да дават плод и човек се изпълва с духовни витални сили.

Пълнолунието постоянно е под напрежение опит - кулминационната точка на всяка мисъл, възприятие и предпочитание, които сме имали през целия месец. Във фолклора се споделя, че в нощта на Пълнолунието се случват странни неща. То оказва мощно въздействие върху настроението ни. Въпреки че няма научна основа, която да поддържа това изказване, ние имаме вяра, че в живота има доста необясними и загадъчни неща, които науката не може да изясни.

Пълнолунието в Дева е в съвпад със звездата Регул, която е неподвижна. Тя е звездата на хората с висок статус, на високи позиции - генерали, президенти, кралски особи, първенци и носители на награди. Тези, които имат значими точки в наталната си карта на същите позиции, евентуално в живота им ще се появят авторитетни персони или същински другари, които ще им обезпечат нужната помощ.

Това Пълнолуние е салдото „ сред два свята “. Активна е оста на Дева (света на детайлите, логиката, устрема към реда) и Риби (царството на интуицията, страстите и креативното вдъхновение). Астрологичните домове, съответстващи на тези знаци са 6 и 12, които се смятат за „ зли”. Те са свързани със здравето - физическо и психическо; работата, всекидневието и интервалите на мира и отмора. Това са знаци на жертвеността и отхвърли от нещо в името на другите. Зоната на служенето - средата сред зимата и пролетта. От този миг стартира пробуждането на Светлината и да мирише на пролет.

Дева отразява майчиния принцип, символизира утробата на времето, в която бебето се отглежда дълго и търпеливо в тъмнината, носенето и узряването на Душата вътре във формата.

Пълнолунието в Дева хвърля светлина върху нашите прочувствени потребности. Идва времето да възстановяваме и балансираме мозъка, тялото и Духа. Пълната Луна ще ви предложи силата, от която се нуждаете за вашето филтриране. По време на пълнолуние почистете жилищата и работните си места. Когато вашият дом или офис е натоварен, мозъкът ви също ще бъде натоварен.

По време на Пълнолунието в Дева е целесъобразно да настроите душата си, да я почувствате, да се вслушате какво ви споделя, да осъзнаете Душата си като своята най-важна част от себе си. Размишлявайте добре за смисъла на живота си и осъзнайте задачата, поради която живеете.

Като медитирате върху силата на Девата, можете да видите тези области от живота ви, които нямат смисъл и би трябвало да поработите с тях, да разберете какво може да се направи, какъв възвишен принцип е прикрит в тези области и по какъв начин можете да им помогнете да се разкрият. Пълната Луна ще ни накара да погледнем личните си рани, минало, неточности и очаквания, ще ни накара да разберем нашите вътрешни усеща и да създадем значими промени в живота си, които в последна сметка да ни създадат по-щастливи.

При това Пълнолуние всичко, което е комплицирано и проблематично в живота ви, ще стане ясно изразено. Работата, която ненавиждате, само че на която всеки ден отивате на автопилот, пренебрегвайки чувството, че би трябвало да вършиме нещо напълно друго. Взаимоотношения, които не водят до нищо, само че които не желаете да прекратите заради страха да останете сами. Начинът, по който живеете под контрола на фамилията си и по какъв начин се пробвате да се освободите. Шеф, против който се страхувате да се изправите, и който ви „ стимулира “ посредством закани. Вие няма да можете да игнорирате всичко, което ви дърпа към дъното, без значение от това какво е то. Срещата лице в лице със страховете ви постоянно е доста сложна, само че в случай че желаете да съумеете в този живот и да подобрите благосъстоянието си, тогава просто би трябвало да погледнете тези неща в очите и да се справите с тях. Това желае цялостната Луна в Дева от вас.

Аналитичното Пълнолуние в Дева в съпротива на Риби, задейства нашата подсъзнателна и духовна страна. Обединете своето логическо ляво полукълбо с дясното креативно. Създайте фундамента на своята фантазия - вие се чувствате леко и вълнуващо, тъй като сте уверени, че Вселената ви поддържа.

Дева е доста настоятелен и удобен знак. Нейната сила е оцветена от земната буря, по тази причина за нея са присъщи търпението, упоритата работа, концентрацията, разбирането за цикъла на съзряване. Обръщайте внимание на всички детайлности и елементи, не витайте в облаците. Потопете се в ежедневната тъкан на живота си и всеки ден намирайте време за общо разчистване във всички области.

Под знака на Дева стават доста процеси, свързани с разкриването на смисъла - да вземем за пример, развъждане на деца, професионално израстване или духовно развиване на човек.

Енергията на Дева ни дава самообладание и неизменност в дейностите, които изискват монотонно повтаряне, дълги равномерни еднообразни цикли, поради някаква светла цел като приемане на резултат.

При пълнолуние в Дева, ние виждаме и най-малките елементи, които нормално пренебрегваме. Превръщаме се в перфекционисти, които не могат да се провиснал, до момента в който не се изглади всяко нещо. Като цяло желаеме всичко да бъде безупречно.

В човешкото тяло Дева се свързва с храносмилателните органи, нервите, далака, панкреаса, кръвоносната система.

Това пълнолуние е изключително удобно за Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР