На 19 февруари СПОРТ ТОТО даде старт на едномесечна кампания

...
На 19 февруари СПОРТ ТОТО даде старт на едномесечна кампания
Коментари Харесай

„Ловец на печалби“ улови своите късметлии

На 19 февруари СПОРТ ТОТО даде старт на едномесечна акция „ Ловец на облаги “. В нея късметлиите се включиха в конкуренцията за страхотни предметни облаги – iPhone XR, смарт часовник Samsung и професионален фотоапарат Nikon.

Единственото изискване, което трябваше да бъде изпълнено, бе да регистрирате непечелившите си талони „ Магичната 8 “, „ Златна тресчица “, „ Черната перла “, „ Ези или Тура “ или „ Шум на пари - Bingo “.

Ето че този един месец се изниза и към този момент знаем тримата огромни късметлии. Румяна Тодорова е щастливката, която ще има нов мобилен телефон, с който да беседва с обичаните си хора.

Смарт часовникът пък отива при Ватислав Петков.

Перфектни фотоси ще може да прави Стефка Павлова, тъй като точно тя завоюва професионалния фотоапарат. А каква ще е идната акция, която ще зарадва още участници в игрите, следва да разберем.

Едно е несъмнено – през цялата година ще има доста изненади и спомагателни облаги, които чакат своите огромни късметлии.

Талони на Български състезателен тотализатор могат да бъдат закупени от всички обекти обозначени със стикер СПОРТ ТОТО.

Тото-пунктовете ще работят с нормалното си работно време, при положение, че не бъдат наложени нови, по-рестриктивни ограничения от Националния действен щаб за битка с ковид. Взети са всички ограничения за стерилизация, а влизането в тях ще става един по един.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР