На 19 декември ще заседава Руската антидопингова агенция РУСАДА, която

...
На 19 декември ще заседава Руската антидопингова агенция РУСАДА, която
Коментари Харесай

Русия решава дали да обжалва на 19-и декември

На 19 декември ще заседава Руската антидопингова организация РУСАДА, която би трябвало да реши дали ще одобри или не решението на Световната антидопингова организация да в профил Русия от всички огромни интернационалните надпревари през идващите четири години.

Ако не го одобри, съветската страна ще може да го апелира в интернационалния състезателен арбитраж в Лозана.

На среща със заместниците си министър председателят Дмитрий Медведев съобщи, че съветските профилни организации би трябвало да апелират решението на Световната антидопингова организация.

Макар и да призна, че в съветския спорт има значителен проблем с допинга, Медведев дефинира ограниченията на интернационалната организация като продължение на придобилата хронична форма антируска нервност.

На изключителна конференция в Москва министърът на спорта Павел Колобков съобщи, че Руската антидопингова организация има задоволително учредения да се обърне към спортния арбитраж.

Русия наложително ще подаде тъжба, сподели на собствен ред и Светлана Журова, някогашна олимпийска шампионка по бързо пързаляне с кънки и заместник-председател на Комитета на Държавната дума по интернационалните въпроси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР