На 19 декември (четвъртък) предстои дългоочакваната развръзка в Пътят на

...
На 19 декември (четвъртък) предстои дългоочакваната развръзка в Пътят на
Коментари Харесай

Тайните от снимачната площадка на „Пътят на честта“

На 19 декември (четвъртък) следва дълго чаканата развръзка в „ Пътят на достойнството “ . В продължение на три месеца историите в сериала вълнуваха феновете на, а обликът на най-злата свекърва в ефира Бонка даже се трансформира в нарицателно. Драгомир Танев и операторът Милен Цанков съумяха да надникнат на снимачната площадка малко преди края на сезона.

Среща с Бонка

„ Удовлетворена съм от работата през тези месеци. И ми е малко мъчително, че ще се разделя с всички хора от двата екипа. Но се надявам да имаме и нови срещи. Дали Бонка ще успее да вземе своя внук, фенът ще разбере, когато гледа и 52-а серия. А за отношението към Кера, по-скоро ориста някак си ще отмъсти на злата свекърва ”, съобщи актрисата Галя Александрова.

„ Животът ми в София е единствено работа. След фотосите имам малко отмора и стартират подготовки. Ще остане малко време и за среща с другари, с децата ми. Това е моят живот. По пътя на Бонка се върви с доста централизация, дисциплинираност, отговорност и работа. Това е моят път към ролята. Този персонаж ми даде професионален опит, среща с нови сътрудници и режисьори. И нека да има продължение ”, сподели актрисата.
 NOVA
Среща с Димитър

„ Добре съм, малко съм изтощен. Радвам се, че ме определяте като най-лошия персонаж след Бонка . Персонажът ми е извънредно действителен. Много си е наша тази тематика с използването на алкохол, която е в основата на експанзията . Смятам, че персонажът е забавен, тъй като до в този момент не е представян подобен тъкмо свят. Застъпваме и казуса с домашното принуждение, както и психическите проблеми. Наблюдавах хора, които употребяват алкохол, които са нападателни. Голямата ми задача беше да защитя облика на този персонаж, тъй като от човешка позиция аз не го одобрявам. Актьорът е юрист на героя. Интересно ми е, това е всекидневна работа, която отваря други светове. Виждам нещата по друг метод. И си мисля, че мога да оказа помощ на хората, които гледат това нещо. Димитър няма да избяга от човешкото си желание, той ще остане с майка си до край.-->
 NOVA
„ Първо да кажа, че с Ивайло сме доста положителни другари и доста се забавляваме на снимачната площадка. Предстои на феновете да видят още подиуми с Калоян. Обещавам, че ще е забавно. На финала Димитър ще получи заслуженото си. Всеки го получава ”, съобщи артистът Благовест Благоев.



Среща с Начо

„ Много ми е прелестно и си обичам ролята. В къщата на сериала се балансира единствено до един миг, до момента в който се стигне прага на толерантност . След това нещата излизат отвън надзор. Начо към този момент е стигнал лимита, осъзнава какво му е фамилията, каква е Бонка. Разбира защо страшилище се е оженил. И ситуацията става нетърпимо. Решава да скъса с това семейство. Разбира, че и Димитър е страшилище. И взема решение да продаде хотела. Дали ще успее, това  е мистерия, която феновете ще видят на финала на сериала. Начо стига до доста тежко състояние и е безусловно самичък ”, сподели артистът Любомир Петкашев .

Още секрети от снимачната площадка на „ Пътят на достойнството ”, можете да видите в цялото видео от „ Събуди се ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР