На 19 декември, 19:30 часа, в клуб PLANET, със специалното

...
На 19 декември, 19:30 часа, в клуб PLANET, със специалното
Коментари Харесай

GRACE ON AIR с Любо Киров и Мария Силевстър



На 19 декември, 19:30 часа, в клуб PLANET, със специфичното присъединяване на Любо Киров и Мария силвестър, сезон трети на Grace on air продължава с предКоледно празненство.

Grace on Air е един необикновен план на Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гиргинова – театрален микс от популярни поп и рок части, поднесени в типичен жанр и изпяти като оперни арии. Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Queen, Nirvana, Lady Gaga, Coldplay, Radiohead, Lenny Kravitz, David Bowie и други поп икони, дискретно, с финес и леко подбутване се пробват да изместят Тоска и Мадам Бътърфлай от светлините на прожекторите.

Вече в третия си сезон този план съумява да събере стотици правилни почитатели и продължава безапелационно да потвърждава, че за същински красивата музика в действителност няма значение жанра, в който се показва. Grace on Air е удивителна опция да подновите любовта си към някои от безконечните части, чувайки и виждайки ги по напълно нов метод. Класическата интерпретация на поп-опуси като Otherside, Strangelove, Bohemian Rhapsody, Come as you are, Paparazzi, Paradise, Creep и други, са артистично доказателство, че същински гениалните музиканти основават произведения, разпознаваеми във всеки музикален род.

Тази магия е използвана и за български създатели. Доказателство за това са класическите тълкования върху творчеството на Любо Киров, поднесени с присъединяване на самия артист. Grace on Air е извънреден театър, в който въздухът е изпълнен с великолепие, създавайки приказност от глас и музикални тълкования.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР