На 19 април, петък, всеки читател на вестник Мач Телеграф“

...
На 19 април, петък, всеки читател на вестник Мач Телеграф“
Коментари Харесай

На 19 април вестник „Мач Телеграф“ отново с уникален подарък към читателите си

На 19 април, петък, всеки четец на вестник „ Мач Телеграф “ ще получи като подарък формалния стикер - албума на Topps, отдаден на УЕФА ЕВРО 2024. В самото издание има и специфичен подарък – 6 стикера. На 84 страници може да залепите фотоси на всеки футболист от националните тимове, участници в шампионата, 10-те стадиона домакини, общо 620 места за залепване, да се запознаете с програмата на груповата фаза, любопитни статистики и още доста изненади за футболните почитатели.

Албумът ще бъде опакован във вестника в специфичен промоционален пакет и в допълнение запечатан за по-голямо улеснение на всеки четец. Важно: вестник и албум ще се оферират единствено на 19 април, петък. За да сте сигурни, че ще го притежавате, може да запазите комплекта при вашия продавач на преса. Цената на вестника остава непроменена – 1.50 лева Вестник „ Мач Телеграф “ може да бъде закупен от местата за продажба на вестници и списания в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, молове, обекти на „ Български пощи “, дребните квартални магазини и други.

И още в броя в петък – последни вести от света на футбола и спорта. Всичко преди следващите мачове през уикенда, изявленията, разбори и горещи прогнози за дерби мачовете през почивните дни.

Очаквайте още специфични изненади с вестник „ Мач Телеграф “ за УЕФА ЕВРО 2024, Олимпиадата в Париж и за 35 поредна година – първокласното издание за почитателите - „ Футболна България “ др.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР