На 19.11.2019 г. КФН публикува на сайта си Наредба за

...
На 19.11.2019 г. КФН публикува на сайта си Наредба за
Коментари Харесай

КФН с 16 отговора за Бонус-малус в Гражданската отговорност


На 19.11.2019 година КФН разгласява на уеб страницата си Наредба за системата „ бонус-малус " по наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ на автомобилистите, дружно с претекстовете към нея, както и план за следващи промени в Наредба № 49 от 16.10.2014 година за наложителното обезпечаване по застраховки „ Гражданска отговорност " на автомобилистите и „ Злополука " на пасажерите в средствата за публичен транспорт, които показват изцяло модела на действието на бъдещата система.

Отговорни за плана са три институции: Комисията за финансов контрол (КФН), Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията (МТИТС). В процеса на разработване на системата интензивно се включи и Държавната организация за пътна сигурност.

КФН употребява опцията да комуникира с обществото, като досега са събрани над 60 публични мнения и са прегледани над 700 коментара в онлайн средите, които отразяват част от публичното мнение по препоръчаната система „ Бонус-малус “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР