На 19.09. т.г., около 10:30 часа, на пътя Варна –

...
На 19.09. т.г., около 10:30 часа, на пътя Варна –
Коментари Харесай

4 катастрофи във Варненско само за денонощие

На 19.09. т.г., към 10:30 часа, на пътя Варна – Златни пясъци, е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Опел» В.Ш. (63 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор над МПС и се блъска в защитна мантинела. Вследствие на случая мъжът е получил травми, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

На 19.09. т.г., към 11:45 часа, във Варна, на ул. «Хаджи Димитър», е зародило ПТП, оповестиха от ОДМВР-Варна.

59-годишният лидер на т.а. «Ивеко» О.С. от Варна, по време на придвижване обратно, блъска пешеходец. Вследствие на случая мъжът (74 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

На 19.09. т.г., към 14:30 часа, във Варна, на ул. «Кирил Шиваров», е зародило ПТП.

39-годишният лидер на л.а. «Инфинити» Д.Й. от Шумен, по време на придвижване обратно, блъска пешеходка. Вследствие на случая дамата получава комоцио и контузни пострадвания, прегледана е и настанена за наблюдаване, без заплаха за живота.

На 19.09. т.г., към 22:15 часа, на пътя сред селата Гроздьово и Цонево, е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Пежо» А.А. (18 г.) от с. Величково, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор над МПС и се прекатурва в крайпътна равнища. Вследствие на случая мъжът и неговият сателит (22 г.) са получили травми, прегледани са и освободени, без заплаха за живота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР