На 19.09.2018 г. (сряда) от 14:00 ч., в гр. София,

...
На 19.09.2018 г. (сряда) от 14:00 ч., в гр. София,
Коментари Харесай

ОИЦ – София и "Фонд на фондовете" с информационна среща за бизнеса

На 19.09.2018 година (сряда) от 14:00 ч., в гр. София, бул. „ Княгиня Мария-Луиза “ № 58 (зала „ Роял “), екипът на Областен информативен център София-град и София-област (ОИЦ – София), взаимно с „ Фонд управител на финансови принадлежности в България “ ЕАД, ще организира осведомителна среща, ориентирана към бизнесмени от гр. София и Софийска област. Темата на събитието е: „ Актуални благоприятни условия за финансиране на започващия бизнес “, а фокусът е върху разнообразни типове финансови принадлежности под формата на дялови вложения в нови бизнеси, както и безплатно финансиране за стартъпи по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “. Поканени за присъединяване са представители на бизнеса на територията на гр. София и на София-област и физически лица с желание за пускане на бизнес.

В рамките на срещата специалист от „ Фонд управител на финансови принадлежности в България “ ЕАД ще показа информация за новите финансови принадлежности по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, от които могат да се възползват бизнесмени в най-ранен стадий на развиване на своя бизнес, както и компании, които към този момент са постигнали прочут прогрес в своето развиване.

По време на осведомителната среща ще бъде показана и процедура „ Насърчаване на предприемачеството “, като шефът на ОИЦ – София ще обясни изискванията, на които би трябвало да дават отговор бизнесмените, с цел да аплайват по нея за безплатно финансиране.

Участието в събитието е изцяло гратис, само че заради ограничавания брой места, е нужна предварителна регистрация на [email protected]. Регистрацията ще бъде дейна до запълване на местата в залата.

ОИЦ – София (Договор № BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 осведомителни центъра, функциониращи с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Добро ръководство “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР