На 18 юли полицията в ЮАР, установява, че е извършено

...
На 18 юли полицията в ЮАР, установява, че е извършено
Коментари Харесай

Избиват Сръбски Босове Наред! Ето Защо Екзекутираха Джордже На Наталия Гуркова!

На 18 юли полицията в ЮАР, открива, че е осъществено нападение против различен сръбски необут — Дарко Кулич. Последният е свързван със Земонския клан, като листата на незаконните му действия е безконечен. В последните години той живее в Йоханесбург, ЮАР. Убийството става в предградието Рандбърг, Йоханесбург, в ранна вечер, когато е безусловно екзекутиран от 30 патрона. Тежко ранени са брачната половинка му и неговият сателит, които също се намират в колата. Полицията по този начин и не съумява да откри убийците, виновни за случая.

Подземни войни

Смята се обаче, че гибелта на Джордже Михалевич има връзка с тази на Дарко Кулич, най-малкото заради обстоятелството, че и двете стават край Йоханесбург. Също по този начин за Кулич се счита, че е забъркан в гибелта на сръбския необут на подземния свят в Африка — Милан — Мики Джуриджич и Джордже — Джорджа Дарманович. Дарманович е някогашен сътрудник на Държавна сигурност, а Джуриджич е бил търсен във връзка със гибелта на Аркан, написа още сръбското издание. И двамата са избягали в ЮАР, където се счита, че са се присъединили в бизнеса с дрога. За Дарманович се счита, че е поръчал гибелта на Джуриджич. Той е убит в същото предградие на Йоханесбург – Рандбърг. Самият Дарманович е погубен в Белград, откакто напуща Африка. Той е трябвало да се срещне с представител на полицията и да съобщи значима информация за Милан и гибелта на Аркан. Тя обаче по този начин и не стига до полицията.

Трите убийства още веднъж се появяват на дневен ред след гибелта на Джордже Михалевич, написа сръбският портал, базирайки се на интернационалните източници. А интернет изданието borba.me напомня и случилото се с бащата на диамантения необут преди години. Тогава Наталия Гуркова отхвърли да е имало похищение или нападение против фамилията й. Мис България даде изявление, в което съобщи, че свекър й е станал жертва на инсулт, а не е бил отвличан и унизен. Тази информация обаче бе отхвърлена от следователя Чад Томас, който разкри, че бащата на Михалевич е бил малтретиран и похитен в ЮАР.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР