На 18 януари в 01:50ч. се случва Пълнолуние. Нарича се

...
На 18 януари в 01:50ч. се случва Пълнолуние. Нарича се
Коментари Харесай

Януарското Пълнолуние в знак Рак

На 18 януари в 01:50ч. се случва Пълнолуние. Нарича се Вълча Луна. Това е първото Пълнолуние на 2022 година и ще бъде в символ Рак, което ще притегли вниманието ни към дома и фамилията. Пълнолунието в Рак концентрира вниманието върху дома, интимния живот. То предизвиква действия вкъщи, по-интимни вечери, фамилно шерване, взаимоотношения с деца или родители... В сходство с характерностите на 4-я знак на Зодиака, то ще внесе повече наслада и естетика в връзките и ще насърчи фамилните събирания. Това е и време на носталгия. Предпочитаме да гледаме в огледалото за назад виждане, вместо да проектираме бъдещето. Най-чувствителните хора могат да бъдат обхванати от известна тревога и да изпитат някои психосоматични усложнения.

Това е първото Пълнолуние след зимното слънцестоене. Светлината стартира да се връща, а тъмнината се разпръсва лека-полека, а ние виждаме все по-ясно нещата.

Това е опция при започване на годината да почистим къщата, да се отървем от някои неща, които към този момент не са потребни, които ни затрупват и затлачват силата. Същото важи и за себе си: време е да се откажем от избрани съмнения и отбрани, да напуснем черупката си и да се доверим повече, да повярваме в личния си триумф, в нашите благоприятни условия за реализация.

Пълнолунието в Рак е обвързвано с Плутон и Нептун. Можете да разчитате на добър психически нюх и отлична вътрешен глас, с цел да разберете по-добре обстановките към вас. Така че се вслушвайте повече във вътрешния си глас. Марс към момента е квадрат на Нептун, което сигурно не ни предизвиква да действаме, към момента би трябвало да изчакаме, преди да вземем значими решения.

Ретрограден Меркурий в съвпад със Сатурн и неприятно обвързван с Уран ни споделя, че това не е моментът да излъчваме нашите мисли, нашите решения... Пътят на схващане, осъзнаване можем да забележим доста по-ясно, само че въпреки всичко би трябвало да оставим избрани планове, избрани решения да узреят, преди да ги обявим, тъй като няма да бъдат разбрани или добре признати сега.

Вълчата Луна ще благоприятства хората от астрологичните знаци Рак, Скорпион, Дева, Везни или Телец. Всъщност тези знаци се нуждаят от повече успокоение, моменти на отдих и са привлечени от традицията, полезностите на фамилията. Те ще изживеят този интервал пълноценно и няма да се усещат отговорни от концепцията да отсрочат настоящите каузи.

От друга страна, хората от огнените знаци като Лъв, Стрелец и Овен, заради динамичния си характер и потребността си постоянно да са в придвижване, ще имат известни компликации да одобряват тази обща изнемощялост. Естествената мощ на тези огнени знаци ще контрастира със силата на водния знак Рак. Между огъня и водата обаче, както всички знаят, същинска обич в никакъв случай не е имало!

Януарското пълнолуние ще бъде на разстояние 400 779 км от Земята. Това е най-значимото разстояние от всички цялостни луни през 2022 година Тъй като е релативно надалеч от Земята, резултатите на това пълнолуние върху съня и настроението ще бъдат по-малко.

Ритуал за отбрана на дома

Солта, изключително хималайската сол е пропита с силата на Земята. Свържете я с силата на Луната посредством мощно проклинание, което ще отбрани дома ви. Напълнете дребна паница (купичка) със сол и я поставете за една нощ под светлината на цялостната Луна, с цел да се смесят силите им. На идващия ден, движейки се по часовниковата стрелка към периметъра на къщата или стаята, носете солта и кажете мислено или на глас: „ Луна и Земя, съединете силите си, с цел да пазите тази къща, с цел да сме в сигурност и да няма щета от никого нито през деня, нито нощем “.

Ако желаете, можете да поръсите малко сол извън към периметъра на къщата, само че бъдете деликатни: в огромни количества може да навреди на тревата и растенията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР