На 18 януари, събота, за девета поредна година Боровец ще

...
На 18 януари, събота, за девета поредна година Боровец ще
Коментари Харесай

Слънчево време в планините за Световния ден на снега

На 18 януари, събота, за девета поредна година Боровец ще означи Световния ден на снега. Събитието е част от световната самодейност на Международната федерация по ски World Snow Day, която цели да разпространява снежните спортове и дейния метод на живот измежду децата и младежите и да възпламени любовта им към планината и снега.




И тази година първият планински курорт на Балканите е приготвил забавна снежна стратегия – и за деца, и за родители – уроци, надпревари, демонстрации за безвредно упражняване на обичаните зимни спортове, доста музика, игри и занимания.

Към празника ще се причислят и „ Българска асоциация по ски свободен и рисков жанр “, които ще провеждат търсене на богатство, където със специфичен апарат ще показват по интерактивен метод по какъв начин се откриват хора, затрупани от лавина.

Доброто въодушевление по време на празника ще бъде обезпечено с музикалната сцена, а стартът ще бъде тъкмо в 11 часа пред хотел Рила.

Прогнозите са за слънчево време в съботния ден, а изискванията за ски в курорта са доста положителни.

Всички настоящи цени и промоции, информация за работещите писти и уреди, както и повече детайлности за идния празник могат да бъдат открити на формалния уебсайт на курорта https://www.borovets-bg.com/event/swetowen-den-na-snega-2020.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР