На 18-ти май откри новото колоритно заведение SeaCrets. То се

...
На 18-ти май откри новото колоритно заведение SeaCrets. То се
Коментари Харесай

Ново забележително заведение отвори врати във Варна! SeaCrets - там, където се пазят морските тайни

На 18-ти май откри новото колоритно заведение SeaCrets . То се намира на крайбрежната алея във Варна и идеално се вписва в стила на обновената плажна линия.



SeaCrets e място за релаксация, за плаж, отмора и любуване на прелестната морска панорама. Разположен навръх плажа SeaCrets е съвършеното място, в което да се попечете върху шезлонга, до момента в който пиете ободрителен коктейл на фона на успокояваща музика. В заведението има и комфортни кревати – шатри, на които може дори и да поспите.



SeaCrets e с напълно нов дизайн, освежен и ще работи целогодишно. Изграден на два етажа, би угодил на всеки вкус- с шезлонги на пясъка, столчета на сянка, комфортни сепарета на втория етаж, както и на самата веранда. Уютът, който се носи от шума на вълните, гларусите и фоновата музика би предиздвикал всеки да не помни за проблемите и да се откъсне от забързаното всекидневие.



Освен всичко изброено SeaCrets предлага на своите клиенти и вкусни морски изкушения. Менюто на кухнята ще е богато, като ще включва и доста морски блага - миди, калмари, скариди, риба, а с изключение на тях и познатите бургери, картофки и салати.



И въпреки всичко това не е всичко! За да бъде комфорта Ви оптимален, SeaCrets ще зарадва гостите си с музика онлайн, като ще кани реализатори в четвъртък, петък и събота. Ние към този момент нямаме самообладание, а ти?

SeaCrets е основано от притежателите на известните заведения Cheers, Masquarade и Egoist, по тази причина може да очаквате същия професионализъм и качество.



SeaCrets чака своите клиенти и им подсигурява незабравими страсти!

Тел за резервации: 088 603 3353



*Реклама

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР