На 18 октомври в 22, 15 часа е получен сигнал

...
На 18 октомври в 22, 15 часа е получен сигнал
Коментари Харесай

Трима полицаи пострадаха леко в сливенски квартал

На 18 октомври в 22, 15 часа е получен сигнал за висока музика в кв. " Надежда " в Сливен.Веднага към мястото били ориентирани полицейски автопатрули. При идването си униформените заварили група от лица, които отказали да изпълнят полицейските разпоредби и да дават документите си за идентичност, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
При опит да бъдат арестувани, двама от тях, във очевидно нетрезво положение, почнали да хвърлят твърди предмети и бутилки против служителите на реда, да ги наскърбяват и заканват. Насъбралата се навалица оказала гневна опозиция, при случая леко са потърпевши трима от полицейските чиновници, двама от тях са прегледани в болнично заведение и освободени, а един - оставен за наблюдаване.
Последвало задържането на 46 - годишен мъж, а в хода на извършена тази заран профилирана полицейска интервенция, в РУ-Сливен са отведени още деветима от групата, чиято съпричастност към случая се открива.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което дейностите не престават под управлението на прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР