На 18 октомври се проведе отворена среща на Костадин Костадинов

...
На 18 октомври се проведе отворена среща на Костадин Костадинов
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, в поредица от отворени срещи с гражданите на Варна


На 18 октомври се организира отворена среща на Костадин Костадинов и неговия екип, с жители. На нея претендентът за кмет показа акценти от своята стратегия за развиването на града. Тя е основана от работни групи от специалисти на партия " Възраждане ", чийто ръководител е Костадинов. Работните групи, въз основата на лични изследвания оферират решения на проблемите във Варна, както и разнообразни политики за превръщането й още веднъж в проспериращ град.

Костадинов, който към този момент осем години е общински консултант, е един от дребното, които се осмеляват да са в съпротива на ръководещите в града. Използвайки опциите и информацията, която има като общински консултант през последните два мандата, той не пропускаше нито една опция да предлага решения, задава въпроси, подава сигнали до прокуратурата и така нататък, доста постоянно сблъсквайки се самичък с механизмите на противопоставяне на властовата машина, която мачка елементарния човек. Така макар, че е част от Общинския съвет той рядко успяваше да работи за ползите на жителите, защото ръководещото болшинство в него, това на ГЕРБ, поддържа противозаконното плячкосване на града и присвояването на средства.

Безизходната обстановка, в която е подложен народа с ръководство, което не мисли за неговите потребности, а за своите лични е повода Костадинов да се кандидатира за кмет. Управленският му опит го води до вероятните решения, а любовта към народа до желанието да се пребори за опция да помогне на съгражданите си да водят по-добър живот в разцвет. В неговата стратегия главният акцент е транспарантно и намерено ръководство с присъединяване на елементарния човек. Стремеж административната институция-Община, да отвори вратите си необятно за потребностите на жителите, да се допитва до тях, да притегли самостоятелни специалисти и професионални гилдии, като участници в процеса, посредством които да се взимат професионално обосновани решения при използването на публични средства.

Докато показва програмата си Костадинов прикани хората да задават своите въпроси, да дават оферти, за това по какъв начин дружно да променим Варна и още веднъж да я превърнем в проспериращ град. Срещата се излъчи онлайн във фейсбук и събра хиляди гледания, макар че българите, които я гледаха от разнообразни точки оттатък границите на страната всеобщо споделяха в мнения, че видеото прекъсва като че ли сигнала не доближава добре до тях.

Това не е учудващо въпреки всичко ръководещите употребяват всевъзможни типове механизми, с цел да създадат Костадинов " незабележим " за българския народ. Те го цензурират като отстраняват участията му в телевизионни излъчвания и изявления по тях в медиите, заплащат на по този начин наречените " тролове " (хора, които против пари пишат отрицателни мнения в интернет пространството за избрана персона, за компрометирането й), а в този момент и сигналът в обществените мрежи стартира да не е добър.

Костадин Костадинов е човек, който интензивно се интересува от града и разрешаването на неговите проблеми. Той е в непрекъснати срещи с хората, всекидневно, а освен в предизборна акция. Кандидатът за кмет е постоянно подготвен да ги чуе и да направи нужното, с цел да им помогне да живеят по-добре и по-достойно в град Варна. Ето за какво за тези, които към този момент са го срещали не е необичайно, че предизборната акция на Костадинов ще продължи в дейни срещи с хората. Заповядайте да се срещнете с него на:-20 октомври, 18.00 ч.-гр. Варна в Тракийско сдружение " Капитан Петко Войвода ", 21 октомври, 18.00 ч.-гр. Варна, кв. Виница, ул. " Св. Димитър Солунски ", Читалище " Прогрес ", 22 октомври, 18.30 ч.- гр. Варна, кв. Галата, Народно читалище " Васил Левски 1945 ", 24 октомври, 18.00 ч. - гр. Варна, ул. " Роза " Срещнете се с персона като вас, в персонална среща без цензура!

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*Платена обява

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР