На 18 октомври от 13 ч на пешеходния мост над

...
На 18 октомври от 13 ч на пешеходния мост над
Коментари Харесай

Откриват фотоизложба „Виж София – 15 години заедно строим за хората“

На 18 октомври от 13 ч на пешеходния мост над бул. „ България “ до НДК ще бъде открита деветата фотоизложба, проведена във връзка Деня на строителя – Димитровден, от Камарата на строителите в България (КСБ) и в. „ Строител “ със съдействието на Столичната община (СО).

През 2022 година експозицията е отдадена на 15-ата годишнина на КСБ и на 15 година от влизането на България в Европейски Съюз. „ Виж София – 15 години дружно строим за хората “ ще бъде открита от ръководителя на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев. Поканени да участват са кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, зам.-кметовете на Следствен отдел към окръжна прокуратура, основният проектант на София, общински съветници, представители на компании, членове на КСБ, възложители и реализатори на включените обекти, сътрудници на в. „ Строител “, медии и други

Фотоизложбата е формирана от 60 пана със фотоси, някои от които снимани въздушно с дрон. Те демонстрират знакови уреди от пътната, просветителната, екологичната инфраструктура в столицата, построени в последните 15 година Сред тях са станциите от трите линии на метрото, Софийският околовръстен път, нови здания на детски градини и учебни заведения, облагородени паркове и зони за отдих и други До 31 октомври жителите и гостите на столицата ще могат да видят по какъв начин градът се трансформира с помощта на реализацията на другите строителни планове.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР