На 18 октомври баща ми беше приет с двустранна бронхопневмония

...
На 18 октомври баща ми беше приет с двустранна бронхопневмония
Коментари Харесай

Мъж с ковид почина на стълбите в болницата минути след изписването му

На 18 октомври татко ми беше признат с двустранна бронхопневмония и го сложиха на кислороден уред, защото не му стигаше кислорода. Вечерта преди да го изпишат, приказвах с доктор Гамов, той ми сподели, тъй като ние се чувахме по два пъти дневно и от коронавирус отделението ни даваха информация, че положението на татко ми продължава да бъде тежко, само че не е сериозно и към този момент клони към усъвършенстване. В подобен смисъл, че се покачва сатурацията, само че е все пак остава подвластен от кислороден уред, сподели за Нова Тв дъщерята на умрелия Иванка Георгиева.

Лекарят ми сподели, че би трябвало да остане още три-четири дни най-малко под наблюдаване и тези дни ще са сериозни, само че към този момент е почнал да изхвърля течности, което е добър знак. На другата заран наша близка, която всеки ден идва да му носи храна, идва и те споделят, че е изписан, и тя почва да търси помощ по какъв начин да го вземем. Защото той не може да се движи, той от леглото не може да става, по какъв начин са го изписали, един господ знае, без да уведомят околните, в случай че той не може да се движи. Ще го извадят начело на стълбите ли, какво, ще го изхвърлят ли, добави Иванка.

Племенникът на умрелия, който отива да вземе Тодор, описа какво е станало:

Лекарят ми връчи епикризи и всичко останало, нищо не можах да направя повече с докторите, нито получих пояснение. Взех го, тръгнахме да излизаме и по стълбите, до момента в който слизахме, видях че му става неприятно положението. Аз не съм лекар, само че реших, че му става неприятно. Взех да крещя за помощ, желаех помощ, желаех някой да го прегледа, до момента в който бяхме вътре в болничното заведение. Седяхме 10 минути на стълбите и когато от " Бърза помощ " пристигнаха, той към този момент беше умрял.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР