На 18 ноември екипът на bTV Новините отбеляза 19-ия си

...
На 18 ноември екипът на bTV Новините отбеляза 19-ия си
Коментари Харесай

Нели Тодорова е Репортер на годината

На 18 ноември екипът на bTV Новините означи 19-ия си рожден ден и по традиция, след вътрешно гласоподаване, отличи кореспондент, сътрудник, оператор, продуцент и монтажист на 2019 година. Журналистите в нюзрума на bTV оцениха най-високо работата на Нели Тодорова през миналите 12 месеца и тя получи признанието „ Репортер на годината”.

Журналистът с експертна устременост в областта на икономикатаи бизнеса заслужи високото отличие с работата си по задълбочени журналистически следствия, измежду коитоскандала „ Терасагейт “, както и с отразяването на значими събитиякато теча на персонални данни от Национална агенция за приходите,проследяването на плановете за АЕЦ „ Белене” и „ Турски поток”и други настоящи тематики от вътрешния живот на страната.

За сътрудник на годината редакцията на bTV Новините отличи Дани Атанасова с премия за работата ѝ по отразяване на събитията в Ямбол и района. Признание за своя професионализъм получиха и: Борис Пинтев, който стана „ Оператор на годината “ за трети път, Веселина Петракиева, която към този момент 4 пъти сграбчва наградата „ Продуцент на годината “, и Красимир Георгиев, отличен за „ Монтажист на годината” за основаването на редица репортажи и филми за новините и настоящите излъчвания на малкия екран.

„ Хората, които завоюваха признанието на сътрудниците си, са сърцето и душата на редакцията. С гения и напъните си те не престават да стимулират всички останали, а работата им е забележима и значима за всички наши фенове “, разяснява Венелин Петков, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт на bTV Media Group.

През 2019 година bTV ускори позицията си на осведомителния източник с най-високо доверие по връзки на новините и настоящите събития, съгласно резултатите от национално представително изследване, извършено от „ Маркет линкс “ в края намесец октомври.Над 42% от интервюираните се доверяват на bTV Новините и настоящите излъчвания на малкия екран.Признанието идва в годината, в която нюзрумът на bTV получи най-висока зрителска оценка за отразяването на две изборни акции и редица други значими събития.

Наред с всекидневните задания и провокации, през 2019 година bTV осъществя и най-високотехнологичния план в историята на малкия екран. Новото интегрираностудиое неповторимо за Централна и Източна Европа и към този момент няколко месеца е дом на новините, прогнозата за времето и спорта на bTV, на най-гледаните излъчвания в своя часови слот - „ Тази заран “, „ Преди обед “ и „ Лице в лице “, като и на първото по рода си 360-градусово изборно студио в българския ефирен ефир.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР