На 18 май (събота) от 13.00 часа в началото на

...
На 18 май (събота) от 13.00 часа в началото на
Коментари Харесай

Врачани търсят съкровища в духа на Game of thrones

На 18 май (събота) от 13.00 часа при започване на алеята за парк „ Хижата “ ще се даде старт на петото юбилейно издание на „ Лов на богатство “, проведен от „ Враца програмен продукт общество “. Темата на тазгодишния лов е обвързана с паметния сериал „ Игра на тронове “ по романите на писателя Джордж Р. Р. Мартин.
През последните години „ Лов на богатство “ се трансформира в една от емблематичните начинания проведени от сдружението, предстояща с огромен интерес от жителите и гостите на града. Посредством този вид събития, „ Враца програмен продукт общество “ се стреми да основава приключенска атмосфера в града.
Това е известен вид игра, обвързвана с разрешаване на загадки, разтрошаване на шифри и посещаването на разнообразни забележителности. Всяка мистерия води състезателите до несъмнено място, на което би трябвало да открият идната задача или да изпълнят някакво предизвикателство, с цел да получат нова диря.
„ Ловът на богатство “ провокира интелектуално и физически участниците. Те се научават взаимно да употребяват мощните си страни, да мислят изобретателно и да работят като екип. Това събитие няма еквивалент в нашия район. Веднъж в година през месец май над 100 индивида - от всевъзможни възрасти основават свои тимове, с цел да се съревновават с другите в разгадаване на някаква тайнственост.
Верен сътрудник на тази самодейност е община Враца, а премиите тази година са подсигурени от Dextrophobia escape rooms. Победителите ще получат ваучер за една от техните escape стаи, а класираните на второ и трето място – cards2go интерактивни карти-предизвикателства с задача. Така, че в случай че към момента не сте декларирали присъединяване или се колебаете не пропускайте тази опция и се запишете на http://hunt.vratsa.net/. Цената за един билет е 3 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР