На 18-и март германските издания Шпигел, Велт и телевизионният канал

...
На 18-и март германските издания Шпигел, Велт и телевизионният канал
Коментари Харесай

Австрийската прокуратура започна разследване по версията, че Ишгъл е ядрото с коронавирус

На 18-и март немските издания " Шпигел ", " Велт " и телевизионният канал Ен Те Фау излязоха с изказвания, че в края на февруари стотици туристи в Европа са се заразили с Covid-19 в ски курорта Ишгъл в Тирол, а управляващите в района не са предизвестили в точния момент посетителите за епидемията от вируса, регистрирайки първия случай на заразяване едвам на 7-и март.

Губернаторът на Тирол отхвърли рецензиите и съобщи, че вирусът се е зародил не в неговия район и са били подхванати всички ограничения за битка с разпространяването.

" Очевидно става въпрос за доста безконтролно държание от страна на притежател на един от най-големите питейни заведения, където е регистриран един от първите случаи в края на февруари, само че той не е съобщил за това... Курортът е доста безценен и доста огромен. 15% от Брутният вътрешен продукт на Австрия идва от ски туризма. Това изяснява ненапълно държанието на управляващите в провинция Тирол “. Това сподели в коментар за предаването " 12+3 " интернационалният редактор в стратегия " Хоризонт " Весела Владкова.

Според нея грешките в тази ситуация са седмица забавяне, безредно овакантяване на туристите и изчакване на края на седмицата, с цел да бъде разгласен завършек на сезона.

" Проблемът не е на пистата, казусът е в долината “, сподели още Владкова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР