На 18 февруари в ефира на БНТ започва новият български

...
На 18 февруари в ефира на БНТ започва новият български
Коментари Харесай

Захари Бахаров: Притеснявах се дали ставам за ролята в Денят на бащата

На 18 февруари в ефира на Българска национална телевизия стартира новият български шестсериен филм " Денят на бащата ". Зрителите ще могат да го гледат всеки понеделник и вторник от 22 ч. по БНТ1 и БНТ4, както и повторения по БНТ2. Главната роля е поверена на артиста Захари Бахаров, който броени часове преди премиерата, даде изявление за " Денят стартира " с Георги Любенов.

Захари Бахаров, артист: Ролята е напълно противоположна на това, което съм играл до момента. Даже имах подозрения би трябвало ли да се понечвам с това, само че режисьора и продуцентите ме убедиха, че ще е добра провокация, ще се получи. Притеснявах се дали ставам за тази роля.
Пазарът е толкоз дребен, че не можем да си позволим да се вкопаем в нещо характерно. Българска национална телевизия обаче е последният остров, в който въпреки всичко някакви обществени проблеми могат да се прегледат в дълбочина, да снимаш на мира, изяснява артистът.
Захари Бахаров, артист: Все повече хора се развеждат, любовта си отива, от ден на ден деца израстват с разграничени родители, разграничени фамилии - това е тематиката, която сме се пробвали да обхванем във кино лентата. Не знам даже какво аз бих направил, в случай че не дай Боже, ми се случи на мен такова нещо. Засега в моята къща нещата са добре.
Ако някой те тормози, мигновено би трябвало да си тръгнеш. В днешно време една жена може да отглежда сама детето си, самостоятелна е, само че това пък поражда нови проблеми, които ние преглеждаме в сериала, добавя още Бахаров.

Вижте цялото изявление във видеото!
 Предпремиера на новия сериал на Българска национална телевизия Предпремиера на новия сериал на Българска национална телевизия "Денят на бащата "
Предпремиера на новия сериал на Българска национална телевизия "Денят на бащата ". Специалната прожекция събра на едно място актьорския състав и целия екип на кино лентата. Още за предс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР