На 18 декември в коледен концерт жителите и гостите на

...
На 18 декември в коледен концерт жителите и гостите на
Коментари Харесай

Цветелина с коледен концерт и дует със Светлинна Миткова от Козлодуй

На 18 декември в коледен концерт жителите и гостите на Козлодуй ще могат да чуят Цветелина, която ще показа новата си коледна ария, изпята с деветгодишната Светлинна Миткова от Козлодуй. Концертът ще се състои от 17 часа на централния площад, а при неприятно време в зрителна зала на НЧХП „ Христо Ботев-1879”.
„ Приятели, бъдете от носителите на ангелското обръщение, отправено посредством песента „ Коледа”. Внесете Надежда, Вяра и Любов във вашия свят и този на приятелите ви. Тази ария отключва сърца. Видях го. Усетих го и съм уверена, че и вие ще го почувствате”, споделя самата Цветелина за новата си ария.
Светлинна Миткова има редица награди от национални и интернационалните състезания. „ Пеенето за мен е приказка и път към душите на хората. Искам да направя хората по-добри с ария!”, споделя самата деветгодишна изпълнителка от Козлодуй. Детето е и доста надарена пианистка.
Видеото от взаимната им ария ще бъде презентирано на LED стената в центъра на Козлодуй по време на концерта. Присъстващите ще могат да чуят и други песни на Цветелина, които ще ни донесат още особено коледно въодушевление.
За реализиране на празника община Козлодуй получи дарения от частни компании и общински съветници от Политическа партия ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР