На 18 август 2018 година около 19:00 часа чрез телефон

...
На 18 август 2018 година около 19:00 часа чрез телефон
Коментари Харесай

37-годишен задигна автомобил и катасрофира с близо 3 промила алкохол

На 18 август 2018 година към 19:00 часа посредством телефон 112 в РУ- Кнежа са получени два сигнала - за настъпило ПТП в града на улица "П. Яворов " и за кражба на лек автомобил "Фолксваген Голф ", паркиран пред частен дом.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип който открива, че посоченият за откраднат автомобил се намира до махленски дирек с насесени вреди в предната част. Водачът е 37-годишен от село Липница, обл.Враца. От осъществените процесуално-следствени дейности се откри, че мъжът е направил незаконно лишаване на автомобила, след което е аварирал. Изпробван е за съществуване на алкохол в издишания въздух с техническо средство "алкотест дрегер 7410+ ", като уредът е отчел позитивен резултат - 2,93 промила.

На лидера е формиран акт и е публикуван ваучър за здравно проучване. Взета е кръвна проба за разбор във ФСМП - Кнежа. Щетите са в развой на определяне.

37-годишният е арестуван за период до 24 часа. Уведомен е прокурор. Образувани са две бързи производства. Работа продължава проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР