На 18.01.2019 г. от 13:00 ч. в базата на печатница

...
На 18.01.2019 г. от 13:00 ч. в базата на печатница
Коментари Харесай

Печатница Тафпринт - клас на върхова производителност

На 18.01.2019 година от 13:00 ч. в базата на печатница “Тафпринт ” ООД в гр. Пловдив се организира работна среща за мултиплициране на резултатите от план Повишаване на ресурсната успеваемост в " Тафпринт " ООД, посредством реализация на пилотни и демонстрационни начинания за дейно потребление на ресурсите “ по отношение на осъществяването на подписан контракт за безплатна финансова помощ сред МИ и " Тафпринт " ООД.

На работната среща участваха представители на Управляващ орган, снабдители на машини, съществени снабдители на материали, представители на обичайни и цифрови медии, печатници и електронни медии.

В наличието на господин Красимир Илиев ръководител на Съюзът на печатарската промишленост в България, Димитър Тафков срещна гостите в детайли с новаторският за България индустриален „ Процес по офсетов щемпел с усъвършенствано напредване на печатната медия, високоефективно намастиляване и без приложение на сушене с талк за дебели картони “, а точно новата Листова печатна машина Heidelberg Speedmaster XL 106.

Heidelberg Speedmaster XL 106 е първата, която се създава за българска печатница. Представител на по този начин наречените “зелени машини ”, Speedmaster XL 106 е създадена с допустимо минимум карбонови излъчвания. Почистването на цилиндрите е извънредно икономично, а режимът на “непрекъсната подготвеност ” е с 50% спестовност на електричество.

Производителят я разказва като Класа на върхова продуктивност.

Димитър Тафков акцентира изключителните преимущества на Speedmaster XL 106: печатен размер: 74х106см, непрестанно темпериране на цялата машина, трансферни цилиндри - Air Jet, Axis control, непрестанен надзор за разкриване на непознати частици и надзор дебелината на материала с автоматизирано поправяне натиска на намастиляването по този начин, че цветът да бъде неизменен през целият тираж. С това клиентът е безусловно спокоен, че тиражът ще бъде с идентична цветност.

Присъстващите представители на съществени клиенти на печатницата като ВП Бранд Интернешънъл, Кока Кола България, Био Фреш и други се заинтересоваха от продуктивността на новата облага. Разяснението на Димитър Тафков за 70 милиона листа на година и 3 минути подоготвка за тираж провокира доста сериозен интерес и конкуренция за “първи тираж ”.

Очакваният пуск на Heidelberg Speedmaster XL 106 е през септември 2019 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР