На 17 юни настъпва пълнолуние в знака на Стрелец, което

...
На 17 юни настъпва пълнолуние в знака на Стрелец, което
Коментари Харесай

На 17 юни настъпва пълнолуние в знака на Стрелец

На 17 юни настава пълнолуние в знака на Стрелец, което значи, че ще има масив от интензивни планетарни сили. Пълнолунието ще освети живота ни по повече от един метод. Предвид неговата активност най-вероятно ще усетим някои неща дни преди неговото настъпване.

Стрелец е знакът, който може да подхрани всяка обстановка, без значение какъв брой мрачна е, и да види капацитета за нещо по-добро. Ще се нуждаем от всичко това, защото планетите възнамеряват много оживление по това време.

Възможно е да има повече напрежение, яд, активност. Но измежду всички вероятни хаоси, този юни, пълнолунието ще ни помогне да забележим позитивната страна на протичащото се към нас.

Това галактическо събитие ще ни разгърне интелектуално, защото Слънцето към момента е в знака на любопитните Близнаци. Като цяло, пълнолунието ще ни въодушеви да преразгледаме това, което е належащо за реализиране на задачите ни, само че освен от предишния лунен цикъл, само че и от началото на 2019 година Това ще ни срещне с някои истини.

Пълнолуние в Стрелец алармира, че е време да приключи всичко, което е останало отсрочено този месец, изключително що се отнася до образования, спорт, пътувания. Важно е да бъдем деликатни, защото чувствителността ни ще бъде нараснала, ще се усили и желанието да поемаме опасности.

Възможно е да бъдем прекомерно идеалистични и склонни да взимаме някои много глупави решения. Ще би трябвало да се съгласим с някои истини, без значение какъв брой неприятни са за нас.

На какво да извърнат внимание другите зодии?

Овен – Изкушаващо е да живеете в свят на заблуди. Внимавайте с дейностите, от тях зависи да се развивате и растете.

Телец – Може да има отчаяние от сътрудниците, да ви накарат да се откажете от нещо. Отделете си време, с цел да си съберете мислите.

Близнаци – Хора, които неотдавна са ви разочаровали, може да се опитат да стоплят взаимоотношенията си с вас. Продължавайте с нараснало внимание. Напоследък не сте имали дефицит на разочарования. Ако сте в положение да смекчите границите си с амнистия, направете го.

Рак – Време е да следвате интуицията си. Направете нещо извънредно за себе си. Не се тормозете да задоволявате потребностите си. Избягвайте разногласията.

Лъв – Животът в действителност може да бъде разходка в парка в безоблачен ден, в случай че просто спрете да „ ядете “ повече, в сравнение с можете да дъвчете. Внимавайте с парите.

Дева – Оттеглянето ви от напрегната обстановка, преди да кажете неприятни неща, е от решаващо значение за вас. Откажете се от драмите.

Везни – Ще се чувствате по този начин, като че ли другите не са били изцяло почтени с вас. Пълнолунието ще ви помогне да видите някои истини.

Скорпион – Внимавайте с думите си, уважаеми Скорпиони. Понякога забравяте какъв брой мощна е отровата ви. Помислете два пъти, преди да действате.

Стрелец – Проблемите с другите ви принуждават да отделите време за себе си, надалеч от светлината на прожекторите. Пълнолунието ви кара да отстъпите обратно и да анализирате по какъв начин може да изгладите недоразуменията.

Козирог – Разбирането на страховете ви може да ви докара до ново равнище на схващане, само че единствено в случай че сте подготвени да се потопите надълбоко в душата си и да се „ излекувате “ от тях. Не се бойте от тази дълбочина. Ще видите, че няма от какво да се страхувате.

Водолей – Любовта може да ви зашемети, по тази причина добре обмисляйте вашите решения.

Риби – Време е да потърсите ново креативно място, с цел да инвестирате креативните си сили. За благополучие, Луната ще освети доста благоприятни условия за вас./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР