На 17 януари стартира първият по рода си избор на

...
На 17 януари стартира първият по рода си избор на
Коментари Харесай

Правят конкурс за Мистър на София Оупън

На 17 януари започва първият по рода си избор на „ Мистър Sofia Open 2019 “. Организаторите на четвъртото издание на тенис шампионата от категория ATP 250 дават опция на почитателите и най-много на дамската тенис публика да се включи в един забавен избор – кой от 12 звездни участници в „ Арена Армеец “ да заслужи наградата за хубост, сексапил, прелест и лъчение.

До 2 февруари в формалната фейсбук страница на шампионата - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/ ще върви гласуването на почитателите. Един от присъединилите се в избора на „ Мистър Sofia Open 2019 “ще завоюва страхотна премия – двоен билет за полуфиналите и финала на шампионата!

Вотът на почитателите ще бъде колабориран с вота на звездно жури от известни родни дами. Кои са членовете на журито, очаквайте скоро.

12-те селектирани кандидати за „ Мистър Sofia Open 2019 “измежду участниците в Sofia Open 2019 са: Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Матео Беретини, Стан Вавринка, Фернандо Вердаско, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Данил Медведев, Гаел Монфис, Андреас Сепи, Карен Хачанов и Стефанос Циципас.

Включете се и вие в избора на „ Мистър Sofia Open 2019 “ и спечелете двоен билет за полуфиналите и финала на шампионата - https://web.facebook.com/pg/sofiaopentennis/photos/?tab=album&album_id=2184685231792908.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР