На 17 януари 2023 г. по електронната си поща получавам

...
На 17 януари 2023 г. по електронната си поща получавам
Коментари Харесай

Отстраненият директор на Ел Би Булгарикум представи подробности относно уволнението му

" На 17 януари 2023 година по електронната си поща получавам имейл от господин Даниел Петров. Господин Даниел Петров е назначен от мен като шеф на дирекция " Финаснова капиталова активност " на " Ел Би Булгарикум " по заповед на господин Димитров още веднъж. И тук, забележете, имаше доста забавна добавка: " Считай, че господин Даниел Петров е моите очи, уши, ръце и крайници, всичко ще минава през него, всичко ще дефинира той ". И очевидно би трябвало да официализираме въпросното предопределение и на датата 17 януари аз получавам този имейл. "

Това съобщи на брифинг отстраненият шеф на държавното сдружение " Ел Би Булгарикум " Николай Маринов.

По думите му от имейла излиза наяве, че господин Даниел Петров и господин Димитров " желаят да трансформират вътрешните правила на едно без значение комерсиално сдружение по личен аршин и оценка ".

Маринов показва, че в имейла написа още, че цитираните в атачмънта права и отговорности са съгласувани и утвърдени от изпълнителния шеф на ДКК Венци Димитров, както и с министъра на стопанската система Никола Стоянов.

Отстраненият шеф на " Ел Би Булгарикум " съобщи още, че в имейла са посочени съответни промени в организацията в активността на сдружението, в това число утвърждение на всяко заплащане от страна на господин Даниел Петров със глобата на министъра и изпълнителния шеф на ДКК.

Според Маринов това значи, че в случай че той бе останал на поста си, щеше да бъде изпълнителен директро единствено проформа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР