На 17-ти януари (неделя) по покана на Католическата църква в

...
На 17-ти януари (неделя) по покана на Католическата църква в
Коментари Харесай

Президентът ще е гост на церемонията по епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев

На 17-ти януари (неделя) по покана на Католическата черква в Бъргария и по открита към този момент традиция президентът ще участва в Римокатолическата катедрала „ Свети Йосиф “ в София на светата литургия и церемонията по епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев , назначен от папа Франциск за спомагателен свещеник на Софийско - Пловдивската епархия от римски ритуал с непрекъснато седалище в столицата. Началният час на събитието е 15:00 ч.
Държавният глава Румен Радев беше формален посетител и на тържествената литургия в католическия катедрален храм „ Успение Богородично “ през декември 2019 година, когато кардинал Леонардо Сандри издигна монсеньор Пройков в сан епарх и разгласи папската була за новата епархия. Моментът е исторически за Католическата черква в България, защото до момента не е имало свещеник от римски ритуал с непрекъснато седалище в София, оповестяват от пресцентъра на президентството.
 Румен Радев разгласи датата за парламентарните избори (ВИДЕО) Румен Радев разгласи датата за парламентарните избори (ВИДЕО)
Парламентарните избори през 2021 година ще се проведат на 4 април. Това разгласи президента Румен Радев в послание към жителите....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР