На 17 септември най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен

...
На 17 септември най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен
Коментари Харесай

Йордан Йовчев се изправя срещу Pavell & Venci Venc’ в Драконова надпревара

На 17 септември най-мащабната самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот „ Живей Активно! “, проведена от Нестле България с поддръжката на Министерство на младежта и спорта и Община Пловдив, ще провокира пловдивчани да се включат в една извънредно енергизираща конкуренция. Наред с множеството интензивности, разпръснати из целия град, едно от най-емблематичните средища на спорта в Пловдив – Гребната база, ще бъде хазаин на първата Живей Активно! Драконова конкуренция. Новите атракционни драконови лодки ще се впуснат в невиждано съревнование по гребния канал. Начело на двата тима ще застанат олимпийската легенда Йордан Йовчев и музикалното дуо Pavell & Venci Venc’. Точно в 13:00 ч. на новите драконови лодки ще се качат капитаните, дружно с селекциониран тим, и в епичния конфликт ще излъчат носителя на драконовото отличие Живей Активно! 2017.
 6-3  5-3  4-6  3-5  2-6  1-7
За да се причислят към някой от двата звездни тима, почитателите би трябвало да покажат по какъв начин живеят интензивно на фейсбук страницата на самодейността, а капитаните на двата тима ще изберат своите съотборници измежду тях.

В рамките на тазгодишното издание на „ Живей Активно “ пловдивчани ще имат опцията да станат част и от редица други спортни интензивности и да ги споделят с най-близките си. Сутринта на Пеещите фонтани ще се съберат запалянковците със скейт и ролери, а пред Общината ще бъде проведен пешеходен марш с Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и Владо Николов. Йордан Йовчев и Любомира Казанова ще бъдат с колела пред Народната библиотека „ Иван Вазов “ за велошествие. На стадион Пловдив на Гребната база Тезреза Маринова и Plovdiv Run ще бягат 5 километров маратон, а по-късно ще се включат в разнообразни спортни провокации. В парк Лаута стопани и кучета ще тичат в първото пловдивско издание на маратон за кучета, предвождани от професионалния треньор Асен Аролски от AATraining.

Официалното разкриване ще се състои от 10:00 на площад „ Централен “ с присъединяване на плеяда от български спортни и музикални звезди.

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната се организира годишно към този момент 12 години и е част от цялостната стратегия за разпространение на уравновесеното хранене и дейния метод на живот. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! от ден на ден се разраства и от ден на ден хора вземат участие в акцията, привлечени от концепцията да спортуват, да се движат и да бъдат дейни в името на здравословния метод на живот и уравновесеното хранене. Последователите на Живей Активно! са се присъединили в над 35 разнообразни спортни и над 20 танцови дисциплини, раздадени са близо 250 000 тениски и шапки, а брандираните площи с логото на акцията са тройно повече от площта на Националния стадион „ Васил Левски ”. Над 300 000 българи са взели присъединяване в другите интензивности в страната и са се забавлявали дружно с едни от най-популярните български спортисти и звезди.

През последните 12 години самодейността даде опция на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се присъединили, измежду които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Александра Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владимир Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и доста други.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР