На 17 септември на пресконференция политическата партия ВМРО - БНД

...
На 17 септември на пресконференция политическата партия ВМРО - БНД
Коментари Харесай

Д-р Чавдар Ангелов е кандидат-кметът от ВМРО в Казанлък

На 17 септември на конференция политическата партия Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ показа кандидат-кметовете си в Старозагорска област на пет общини, оповестиха от партията.

За по-красив и пъстър Казанлък и по-добро показване на културните полезности в района ще се бори кандидат-кметът доктор Чавдар Ангелов, шеф на Националния парк музей „ Шипка- Бузлуджа “ и общински водач на воеводите.

Чавдар Ангелов е роден през 1976 година в Казанлък. Завършва история във Великотърновския университет. Дипломира се през 2000 година и отбива военната си работа. Офицер е от запаса – младши лейтенант от Танкови войски.

Един мандат е ръководител на ПК по просвета в Общински съвет - Казанлък, две години е член на УС на Фондация „ Чудомир”. От 2004 до 2015 година работи в ИМ „ Искра”, а от 16 април 2015 година до спечелването на състезанието за шеф на Национален природонаучен музей „ Шипка-Бузлуджа” на 13 март тази година е негов ВрИД шеф. От 19 февруари 2016 година Чавдар Ангелов е лекар по нова българска история.

Семеен с две деца – щерка и наследник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР