На 17 септември - Ден на София и Светите великомъченици

...
На 17 септември - Ден на София и Светите великомъченици
Коментари Харесай

Вижте мерките за сигурност за празника на София на 17 септември

На 17 септември - Ден на София и Светите великомъченици София, Вяра, Надежда и Любов, Националната работа за защита подхваща ограничения за сигурност на тържествения водосвет и формалната гала за издигане знамето на град София. Церемонията е с начало 11:30 часа пред храма „ Света София “ на пл. „ Св. Александър Невски “ в столицата.

За формалната гала жителите ще имат достъп след 10:00 часа през пунктове за инспекция, проведени при южната страна на храм-паметника „ Свети Александър Невски “ и при ул. „ Париж “ и ул. „ Шипка “.

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети, общоопасни средства и субстанции на съображение член 30, алинея 1 от Закона за Националната работа за защита. Гражданите ще бъдат проверявани с металдетектори за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР