На 17 май в ранните часове е получен сигнал от

...
На 17 май в ранните часове е получен сигнал от
Коментари Харесай

Охранители без договори убили жена в Орландовци след двучасов побой с бухалки

„ На 17 май в ранните часове е получен сигнал от жител, по тази причина че на улица в Орландовци пред една къща има лице от женски пол в безпомощно положение, с забележими следи от принуждение – с вързани ръце със „ свинска опашка . На оградата на къщата имало кървава следа “,
Това разкри във връзка жестокото ликвидиране на млада жена от трима охранители ръководителят на градската прокуратура Емилия Русинова, съобщи БГНЕС.
„ Установени са тримата обвинени, по тези бухалки е имало кръв от тях, както по свинската опашка и потърпевшата. Събрани са и голям брой други доказателства.
Иззети са камери, на които се виждат техните лица и дейности, по какъв начин е въведена потърпевшата в този склад, бита е два часа с бухалки, след което е изведено от там в безпомощно положение “, добави още Русинова.
Стана ясно още, че един от охранителите е бил осъждан за трафик на опиати отвън България.
Излежал е част от присъдата и е бил предварително освободен . Именно в този период е осъществено действието.
Прокурор Русинова разгласи още, че тези лица не са чиновници на охранителната компания , която пази складовете, само че от информация, предоставяна от охранителната компания, излиза наяве, че са били на работа във въпросната вечер .
Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи оповести, че преди 2 месеца убитата млада жена още веднъж е претърпяла тежък побой, само че за него полицията няма сигнал .
„ Във входа на следствието установихме, че преди към 2 месеца умрялата, дружно с брат си, който също води бездомнически живот, са наркозависими са събирали желязо или железни боклуци.
За наставление, след побоя, потърпевшата е била и подстригана . Изключително брутално е това закононарушение “, добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи и увери, че събраните доказателства ще бъдат задоволителни причинителите да получат наказванията, планувани в закона и то в цялата им суровост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР