На 17-и този месец беше получен сигнал за намерени части

...
На 17-и този месец беше получен сигнал за намерени части
Коментари Харесай

Криминалист за зверството край Негован: Не видях съжаление у извършителите

 На 17-и този месец беше получен сигнал за открити елементи на човешки мъртвец в региона на село Негован. Самият оглед продължи няколко дни. Бяха събрани доказателства. Това съобщи в ефира на Нова тв старши комисар Николай Хаджиев, зам.-шеф в ГДНП. " Започнахме от нулата. Използвахме цялостния размер от способи и начини, с цел да разкрием закононарушението. При изработен разбор се стигна до възможните причинители “, сподели той.  

" На няколко места бяха видяни въпросните лица и на база на откритите данни до този миг. На записи от камери се виждат обвинените лица “, сподели Хаджиев. 

" Беше изработен извънреден по размер разбор. Над 11 000 имотни покупко-продажби. Всички пенсионери, които последните 2-3 месеца не са си получили пенсиите. Жената не си е получила последната пенсия, а мъжът получава парите по банков път “, съобщи специалистът. Той призна, че всички са били учудени по какъв начин тези хора по никакъв метод не издават с държанието си, че са направили такова безчовечие. 

" Едното от арестуваните лица стартира да споделя за осъщественото действие, а другото лице, откакто видя какви доказателства сме събрали, също стартира да споделя за убийството. Не видях страдание. Поведението им показваше, че са обезпокоени, тъй като предвиждаха какви санкции ги чакат ", сподели той.

" От дома са отнети украшения и полезности и неголяма сума пари. Убийството е действително за не повече от 4-5 хиляди ", призна Хаджиев. По думите му, откакто труповете са били оставени край водоема на Негован, джипът, с който са били превозени, е оставен на автомивка.  " Престъплението е осъществено денем. Никой обаче от съседите не е чул нищо притеснително ", сподели криминалистът.

" Извършваме разбор, с цел да забележим дали има и дружи жертви или закононарушения, свързани точно с двамата задържани за убийството ", съобщи Хаджиев. Двамата убити - Йордан и Марияна, са имали домакински любим. По думите на причинителите на зверството обаче то не е убито, а пуснато в региона на околовръстното шосе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР