На 17 февруари в Рияд, Саудитска Арабия, първият абсолютен световен

...
На 17 февруари в Рияд, Саудитска Арабия, първият абсолютен световен
Коментари Харесай

Тайсън Фюри обяви плановете си за боя с Усик

На 17 февруари в Рияд, Саудитска Арабия, първият безспорен международен първенец в тежка категория от 1999 година насам ще бъде избран в пряк дуел сред първенеца на WBC Тайсън Фюри и носителя на поясите на WBA, IBF и WBO Олександър Усик. Според вестник " Дейли Стар " Фюри (34-0-1, 24 нокаута) е взел решение да се приготвя за багра с украинеца Усик (21-0, 14 нокаута) надалеч от вкъщи. Източникът твърди, че Тайсън би трябвало да отлети за Саудитска Арабия на 30 декември. Твърди се, че точно там британецът ще се приготви за дуела.

Според информацията Фюри е взел решение да прекара Коледа със фамилията си, само че се е отказал от новогодишните празненства, защото възнамерява да се концентрира върху подготовката за багра. Очевидно такова решение е било взето след злощастния октомврийски пердах с абсолютния дебютант в бокса ММА звездата Франсис Нгану от Камерун. Тайсън беше свален в нокдаун, макар че завоюва мача със съдийско решение. Подготовката си за този дуел той прекара в родния си Моркамб, Англия, като отиде в Рияд седмица преди дуела.

Вестникът твърди, че на Фюри му е мъчно да се концентрира върху тренировките, в случай че те се организират вкъщи и има прекалено много разсейващи фактори. Онзи ден стана известно, че Тайсън прави спаринг с " бъдещото лице на тежката категория " Томас Карти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР