На 17 декември (понеделник) от 14.30 ч. на пл. Възраждане

...
На 17 декември (понеделник) от 14.30 ч. на пл. Възраждане
Коментари Харесай

Коледен ретро трамвай ще обикаля София за празниците

На 17 декември (понеделник) от 14.30 ч. на пл. Възраждане стартира "Коледна приказност - 2018 " и ще бъде пуснат празничен ретро трамвай. За осма поредна година уредник на събитието е регион "Средец ". До 23 декември (включително) дребни и огромни ще могат да се повозят, да се снимат с Дядо Коледа и да получат дарове.

Заради ремонта на ул. "Граф Игнатиев " атракционната мотриса няма да пътува по нормалния си маршрут, а по различен. Тя ще се движи напълно на територията на регион "Триадица " - сътрудник на събитието. Спирките са: пл. „ Възраждане “ – пл. “Македония “ –бул. “Прага “ – Национален Дворец на Културата – бул. “Пенчо Славейков “ – 14-ти ДКЦ – Читалище „ Петър Берон “ и кв. “Иван Вазов “. Трамваят ще потегля на всеки кръговиден час от пл. "Възраждане " и на 30 минути от кв. "Иван Вазов ".

През седмицата (от 17 до 23 декември) ще се движи от 15.00 до 19.00, а в почивните дни (на 22 и 23 декември) от 10.00 до 14.00 ч.

Разходката с коледния ретро трамвй ще е безвъзмездна за децата, само че те би трябвало да бъдат съпроводени от възрастен с постоянен превозен документ.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР