На 17 декември 2019 г. в 11:00 ч. в амфитеатралната

...
На 17 декември 2019 г. в 11:00 ч. в амфитеатралната
Коментари Харесай

БФС ще е домакин на заключителната среща по проекта LIASE

На 17 декември 2019 година в 11:00 ч. в амфитеатралната зала в Национална футболна база " Бояна " ще се организира заключителната среща по плана LIAISE (Liaison-based Integrated Approach to Improving Supporter Engagement – Интегриран метод за възстановяване на ангажираността на привържениците), финансиран от ЕК и УЕФА.

Срещата ще стартира с къса презентация на господин Лукас Анастасиадис, представител на управлението на плана, и на господин Димитър Христов, специалист „ Връзки с привърженици” и управител на плана за България. След презентациите е планувана конференция, по време на която представителите на медиите ще могат да получат спомагателна информация за значимото начинание.

БФС ще бъде показан от първия вицепрезидент Емил Костадинов и от изпълнителния шеф Борислав Попов.

Поканени се чиновниците за връзка с последователи, с които е работено по плана, а точно - на ПФК „ Берое”, ПФК „ Дунав”, ФК „ Етър” и ПФК „ Славия 1913”. Очаква се наличие и на представители на бранш Национален Център по Сигурност на Спортни Мероприятия – Главна дирекция „ Национална полиция " - Министерство на вътрешните работи.

фотография: bfunion.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР