На 17 април от 13:30 часа в Професионална гимназия по

...
На 17 април от 13:30 часа в Професионална гимназия по
Коментари Харесай

Бъдещи модни дизайнери творят истории по действителни случаи

На 17 април от 13:30 часа в Професионална гимназия по облекло (ПГО) „ Недка Иван Лазарова “ – Русе ще се сложи началото на план „ Истории по действителни случаи”. Той се осъществя от образователното заведение в партньорство с Държавен списък – Русе и Авто – мото клуб „ РУСЧУКЪ “. Осъществява се по стратегия „ Знание и напредък “, осъществена от Фондация „ Русе - град на свободния дух “, с поддръжката на Фондация „ Еконт “.
Облеклото е превъзходен метод, по който всеки може да изрази себе си и опцията да бъде свободен, друг и самостоятелен. Участниците в плана ще се срещнат с историята на града и развиването на стилните трендове.
Визираната цел е личностното израстване и придобиването на на практика опит от средношколците. При реализирането на плана участниците ще работят взаимно с специалисти от Държавен списък - Русе и учители от ПГО „ Недка Иван Лазарова “ – Русе, с които ще придобият нови познания. Трите сътрудничещи си организации ще предизвикат, окуражават и стимулират учениците да образуват екипи, които да основат повсеместен краен артикул - от концепцията, през нейното обмисляне, до действителния артикул и общественото му показване от тях. Това ще е самобитно поле за професионална изява, където ще приложат добитите теоретични знания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР