На 17 април Меркурий влиза в знак Овен, където ще

...
На 17 април Меркурий влиза в знак Овен, където ще
Коментари Харесай

Меркурий навлиза в Овен: мощен ден, изпълнен с любов

На 17 април Меркурий влиза в символ Овен, където ще остане до 6 май. През това време общуването ще бъде много интензивно. Добър интервал за всички, които работят с хора, организират срещи и договаряния.

Това е интервал, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново, нито за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни.

В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, неточности, дефекти, нарушавания в трафика.

В 14:23ч Луната минава в символ Везни. Луната в този знак носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове, разногласия. Лесно се стига до взаимни отстъпки.

Продължава 12 лунен ден до 17:48ч на 17 април (от 16:33ч на 16 април)

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

 земя планета космос Istock

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР