На 16 юни т.г. около 14.15 ч. служители от Четвърто

...
На 16 юни т.г. около 14.15 ч. служители от Четвърто
Коментари Харесай

Екшън в Бургас! Заловиха наркопласьори след зрелищна гонка с полицията

На 16 юни т.г. към 14.15 ч. чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас подават сигнал за прекъсване на лек автомобил "Ситроен Ксара ", със старозагорска регистрация, движещ се в посока бл. 529 в к-с "Меден Рудник ", чийто лидер не се подчинява, усилва скоростта си и се насочва в посока пътен възел "Юг ".

На кръстовището до бл.70 служителите на реда забелязали по какъв начин през прозореца на задната дясна врата от купето на "Ситроена " е изхвърлена раница, паднала на пътното платно, от която се разпилели голям брой предмети. Потърсено е подпомагане от чиновници на Първо Районно ръководство - Бургас, като преди кръговото на изхода за Созопол автомобила е спрян.

Установено е, че негов лидер е престъпно проявения Р.Е., 21 годишен от Стара Загора / недееспособен лидер с отнета шофьорска книжка/. Р.Е. отказал да бъде пробван за приложимост на наркотични субстанции. Задържан е за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане. Установено е, че с автомобила се придвижвали и: 25 годишния Р.К. от с. Зимница, обл. Ямбол и 21 годишния Ж.Ж. от Стара Загора, които също са арестувани за период от 24 часа. Извършен е оглед на мястото на падналата раница, като са открити химични субстанции / прекурсори/ за произвеждане на наркотични субстанции и везна. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас, оповестиха от ОДМВР-Бургас.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР