На 16 юни (четвъртък) от 10:00 часа в Двореца на

...
На 16 юни (четвъртък) от 10:00 часа в Двореца на
Коментари Харесай

Младежки диалог в Перник относно възможностите за младите хора в Европа

На 16 юни (четвъртък) от 10:00 часа в Двореца на Културата в Перник (пл. Крака 1) ще се организира юношески разговор с госпожа Андриана Сукова, заместник-генерален шеф на генерална дирекция „ Трудова претовареност, обществени въпроси и приобщаване “ на Европейската комисия. Младежкият разговор е част от годишната Национална младежка среща, проведена от Младежкото съдружие за мир и развиване на Балканите, в партньорство с Национален юношески конгрес, община Перник и Представителството на Европейската комисия в България.

В рамките на генерална дирекция „ Трудова претовареност, обществени въпроси и приобщаване “ на Европейската комисия провежда серия от юношески разговори в страните членки на Европейски Съюз. Целта им е да показа политиките на Европейски Съюз в обществената област и заетостта, отдадени особено на младежите в Европа, като да вземем за пример пакета за,, новата за младежи в неравностойно състояние,. Дискусиите също по този начин съставляват добра опция да се чуе гласът на младежите, да се схванат потребностите им и да бъдат включени в правенето на политики.

Можете да наблюдавате младежкия разговор на на Представителството на Европейската комисия в България, като началният час на излъчването е 9:30 часа, когато e формалното разкриване на Националната младежка среща.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР