На 16 юли 2018 г. в дома си в Хайредин,

...
На 16 юли 2018 г. в дома си в Хайредин,
Коментари Харесай

България В Потрес: Чудовището Евстати Би Жестоко И Изн*силва Ученичка 2 Часа И Половина!

На 16 юли 2018 година в дома си в Хайредин, Евстати е принудил 17-годишно момиче да вършат секс срещу волята му, като го принудил към това със мощ. Според прокуратурата той я е удрял с юмруци по главата и лицето и ѝ отправял закани, че ще почине като куче, като натискал и главата ѝ в тоалетната паница на дома си, до момента в който я малтретирал.

Насилието върху малолетната траяло два часа и половина, по време на което обвиненият показал изключителна гняв, озлобление и садизъм по отношение на нея, написа още в обвинителния акт, написа. При побоя момичето е получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в разнообразни елементи на тялото и главата. Евстати беше упрекнат за това още през януари, само че актът беше върнат от съда за прецизиране.

В края на предходната година Евстати Евстатиев и Милен Младенов бяха наказани на първа инстанция от Врачанския областен съд на по 12 години затвор поради нападението и опита за ликвидиране на таксиметровия водач Венцислав Тодоров.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР