На 16-ти и 17-ти септември дойде ред и на София

...
На 16-ти и 17-ти септември дойде ред и на София
Коментари Харесай

София се влюби в Kraftland в Kaufland

На 16-ти и 17-ти септември пристигна ред и на София да приюти първия по рода си в България фестивал на крафт бирата – Kraftland в Kaufland. Столичани бяха зарадвани от прелестно, топло време и превъзходна бира като комплимент – с цел да могат уместно да отпразнуват Празника на София.

София беше третата спирка на бирения фест, който продължава с цялостна мощ до края на септември. Преди да гостува в хипермаркета на Kaufland на бул. " Генерал Тотлебен " 36 в столицата, биреният празник беше признат от магазина на Kaufland в бургаския квартал " Изгрев " и мина през морската ни столица Варна.

Изключително топлото време и прелестно време чудесно подхождаше на извънредно студената и вкусна крафт бира. Палещото слънце в допълнение изостри апетита на гостите на Kaufland, които пробваха най-различни марки ароматно питие - Blek Pine, Диво питие, Veritas, Glarus, Витошко лале. Освен това към всяка бира, посетителите на Kraftland в Kaufland получиха като комплимент вкусно мезе - хамон и апетитни защити сирена.

Първият по рода си бирен фест, органзиран взаимно от и , е част от дълготрайната политиката на веригата хипермаркети да поддържа локалните бизнесмени и да им дава опция да вършат продукцията си налична за повече консуматори.

Какво би трябвало да знаем за крафт бирата? Този тип бира е с доста характерен усет и най-различни съставки, което подсигурява разнообразието от усети. Използвaт се единствено висококачествени, естествени първични материали. Пивото не се пастьоризира, с цел да не се отнеме естествената му прохлада. Нефилтрираното и непастьоризирано питие резервира всички потребни субстанции, съдържащи се в малца и маята.
Снимки: Actualno.com/Славея Йорданова
Kraftland в Kaufland приключва своето странствуване под тепетата - в град Пловдив - в края на месеца. Възползвайте се от последните топли дни и намерете своята крафт бира и за идните студени месеци:
- Пловдив (30 септември - 1 октомври, хипермаркет Kaufland, бул. Пещерско шосе 36, ж.к. Младежки хълм). Очакваме ви от сред 10:00 и 21:00 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР