На 16 септември дългоочакваният мач между за световната титла по

...
На 16 септември дългоочакваният мач между за световната титла по
Коментари Харесай

Американски боксьор стиска палци Кубрат Пулев да се контузи

На 16 септември дълго чаканият мач сред за международната купа по бокс в тежка категория сред двамата кандидати – Антъни Джошуа и нашата горделивост, Кубрат Пулев – бе публично доказан. Според Световната Федерация по Бокс отсрочване повече не може да бъде търпяно, по тази причина и провеждането на дуела се трансформира допълнително от несъмнено. Информацията бе доказана в обществените мрежи и от треньора на Джошуа, Еди Хърн.
Има ли и дребна опция Кубрат Пулев да не доближи този мач?
Според един боксьор такава опция не просто има, ами той и мощно се моли тя да бъде действителна. Става въпрос за американския боксьор Чарлс Мартин. Според регламента той е идващият, втори в листата, който вероятно може да замести Кубрат Пулев в дуела за международната купа с Антъни Джошуа. И защото вярата явно умира последна, за Мартин има действителен късмет точно той да се изправи в мача против Джошуа, заради което и съгласно слуховете, той се приготвя интензивно за сходен процес на събитията. Нещо повече, по непотвърдена информация за Чарлс Мартин тази възможност е прекомерно действителна. Ето за какво Мартин се надява на някаква случайност, да вземем за пример Кубрат Пулев да се контузи по време на подготовка. Разбира се, за нас, българите, това е немислимо и всички с неспокойствие чакаме Пулев да се изправи против Джошуа и, естествено, да победи.
Какви са прогнозите за мача Пулев – Джошуа в предварителния мач за международната купа по бокс в тежка категория?
Според някои анализатори на Джошуа ще му е много мъчно, тъй като слуховете настояват, че той е прекомерно умишлен по отношение на Пулев и излиза за сигурна победа и се концентрира в идващия дуел за купата, а точно с Фюри. От друга страна, Джошуа към този момент получи информация от няколко боксьора, които са били победени от нашенеца. През март месец букмейкърите бяха безусловно безапелационни, поставяйки Кубрат Пулев в позицията на новобранеца в мача против Антъни Джошуа. В края на юни месец обаче част от наличните дълготрайни не са толкоз безапелационни във фаворизирането на Джошуа. Според някои специалисти отлагането на първичната дата за дуела сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев освен, че е раздрусало увереността на букмейкърите, само че и сложило сериозен спад в ритъма, в който Джошуа в началото се е готвил за срещата. Някои спортни публицисти даже поддържаха изказванието, че Джошуа губи позициите си на водач в предварителните спортни прогнози, поставяйки на масата аргумента, обвързван със закъснението на подписа му за единодушие за идната борба. Напомняме ви, че даже един от мениджърите на българския боксьор се закани, че ще съди бъдещия съперник на Пулев за размотаването. Подписът обаче към този момент е комплициран и е единствено въпрос на време да разберем дефинитивно плануванаъа дата за дуела. Според последно подадената информация от Световната Федерация по Бокс мачът ще се организира във Англия, само че броя на допусканите фенове ще е мощно лимитирана заради въведените в страната, а и по целия свят противоепидемични ограничения, свързани със прекъсването на разпространяването на вируса Covid-19.

Очаквайте напълно скоро още детайлности за мача сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев напълно скоро!

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР