На 16 септември 2019 г. (понеделник) от 11,00 ч. в

...
На 16 септември 2019 г. (понеделник) от 11,00 ч. в
Коментари Харесай

НСА открива учебната година с нова тенис база

На 16 септември 2019 година (понеделник) от 11,00 ч. в Аула Максима на Национална спортна академия " Васил Левски " тържествено ще бъде открита образователната 2019/2020 година.

Ректорът - проф. Пенчо Гешев, ще връчи студентските книжки на първокурсниците от всеки факултет, класирали се с най-голям триумф на кандидатстудентските изпити, както и на звезди на българския спорт, избрали НСА за собствен Университет.

Първокурсници в постоянна форма на образование ще са гимнастичките Мадлен Радуканова - международен първенец с ансамбъла, Боряна Калейн - бронзов медалист в отборната конкуренция от Европейското състезание през тази година, каратистът Борислав Байчев - бронзов медалист от Европейското за младежи и първенец на страната за тази година, мотоциклетистът Теодор Кабакчиев- европейски първенец за 2018 и други

Веднага след тържествената гала ще бъде открита и новата тенис база, която НСА построи единствено за 3 месеца със лични средства. Базата е с 4 корта с изкуствена настилка, осветяване и построени трибуни за фенове. През месец октомври два от тях ще бъдат покрити с структура вид балон, с цел да се употребяват целогодишно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР